HÉTFŐ (2020.05.04.) REGGEL ÚJRAINDULNAK A RENDELÉSEK A BÖKÉNYI RENDELŐINTÉZETBEN

HÉTFŐ (05.04.) REGGEL ÚJRAINDULNAK A RENDELÉSEK – A BÖKÉNYI RENDELŐINTÉZETBEN SZIGORÚ SZABÁLYOK BETARTÁSA MELLETT FOGADJÁK A BETEGEKET

A rendelőintézetbe belépéskor mindenkin érintés nélküli testhőmérséklet mérést végeznek. Mindenkinek kötelező a kihelyezett, ingyenes kézfertőtlenítő használata. Az érkezők orr-száj maszkot kapnak, melyet – egyes vizsgálati eljárások kivételével – a teljes benntartózkodás idején kötelesek hordani. A belépőknek lábbeli fertőtlenítő tálcán kell áthaladniuk, csak ezt követően jelentkezhetnek az intézmény recepcióján.

Az intézmény vezetése kéri a vizsgálatokra érkezőket, hogy figyeljék a kihelyezett tájékoztató feliratokat és közleményeket, illetve – ha szükséges – kérjenek segítséget a szakdolgozóktól. (A bejáratnál megnövelték a szakdolgozói létszámot.)

A szakrendelések előzetes időpontfoglalás, illetve szükség esetén (az orvos döntése alapján) kikérdezés után vehetők igénybe. Háziorvosi és fogászati egészségügyi alapellátásra továbbra is telefonos előzetes időpontfoglalás és kikérdezés után nyílik lehetőség. Fontos: az orvos-beteg kontaktus csak telefonos konzultáció után jöhet létre.

Az intézmény vezetése kéri, hogy az épületben tartózkodás idején legalább a másfél méter védőtávolságot mindenkor tartsák be!

Az intézmény központi telefonszáma: 0663 570 800